lg-vl2

Te-ai gândit vreodată cum facem pâinea noastră hrănitoare, delicioasă, pufoasă și cu o aromă îmbietoare?

Te așteptăm în vizită la una dintre cele mai renumite fabrici de pâine din București pentru a afla secretele din spatele brutăritului.
De la frământare până la produsul finit, vei descoperi pas cu pas, într-un mod distractiv, procesul tehnologic de obținere a pâinii și a produselor de panificație.

Ai fost deja în vizită la fabrica noastră?
Participă la concursul nostru și poti câstiga o excursie la Disneyland

Cu ce te asteptam?

fabrica

Vizită în fabrică

atelier

Atelier interactiv

deg1

Degustare produse

cado

Cadou surpriză

Trimite-ne datele tale de contact (email sau număr de telefon) pe adresa maestru.velpitar@velpitar.ro și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru detalii despre cum poți programa o vizită în fabrica noastra.

Campania se adresează doar copiilor din clasele primare I-IV iar vizitele în fabrică în cadrul acestei campanii se efectuează prin intermediul școlii”.

Participă la concursul nostru și ai șansa să câștigi o excursie pentru tine și părinții tăi la Disneyland Paris!

Ce trebuie să faci?

u2

Împreună cu părinții tăi, de pe contul de Facebook al mamei sau al tatălui sau accesând maestru.velpitar.ro, intrați în aplicația Maestru Vel Pitar și completați-vă profilul

doi

Introduceți în aplicație codul de participare inscripționat pe acest flyer

tri2

Puneți magnetul primit la fabrică pe frigider și încărcați în aplicație o fotografie cu el

patr

Povestiți-ne impresiile sau trimiteti-ne un desen inspirat din vizita la fabrica noastră

OPTIONAL

cinci

Distribuiți povestea pe Facebook și rugați-vă prietenii să intre în aplicație și să te voteze

OPTIONAL

Accesează Aplicația

Termenul limită pentru înscrierea poveștii este 10 aprilie 2017. Ai timp până la finalul lunii aprilie 2017 să strângi cât mai multe voturi. Fiecare vot reprezintă o șansă în plus de câștig la tragerea la sorți pentru o excursie la Disneyland pentru tine și părinții tăi.

Pentru informații complete despre concurs și mecanismul de participare consultați regulamentul oficial al campaniei, actul aditional nr.1 al regulamentului, actul aditional nr.2 al regulamentului (1, 2), actul aditional nr.3, actul aditional nr.4 și politica de confidențialitate.