fbpx
Investitii si tehnologia Keine Touch

Vel Pitar a investit încă de la începutul activităţii zeci de milioane de dolari în fabricile, morile şi magazinele achiziţionate. Au fost cumpărate linii tehnologice moderne, unice în România. Clădirile au fost renovate şi adaptate normelor europene. A fost creat un sistem naţional de distribuţie ce acoperă toată ţara, iar producţia a fost diversificată pentru a răspunde cerinţelor consumatorilor.

Grupul Vel Pitar a investit în linii tehnologice de ultimă generaţie, complet automatizate, începând cu operaţia de frământare şi până la procesul de ambalare. Produsele realizate pe aceste linii sunt de calitate superioară (prospeţime îndelungată, culoare şi forma constante), iar productivitatea este crescută.

Invesţiile în tehnologii noi au permis ca ambalarea, cât şi întreg procesul de producţie să utilizeze tehnologia Keine Touch – fără atingere (consumatorul este prima persoana care atinge produsul).

Tehnologia Keine Touch

Keine Touch inseamna, in esenta, “produs neatins”.
Tehnologia Keine Touch garantează că eşti prima fiinţă care atinge pâinea. Producţia şi ambalarea sunt realizate cu instalaţii automate – igienă perfectă. La cumpărare verificaţi ca ambalajul să fie intact.

Panificatia ambalata de la Vel Pitar are la baza utilizarea conceptului revolutionar KEINE TOUCH – produs neatins. Este vorba de cea mai moderna tehnologie care a impus un nou standard in panificatie.
Pornind de la selectarea tipurilor de faina superioara si continuand cu framantarea, dospirea, coacerea,racirea si ambalarea, procesul este controlat in intregime de calculator.
Painea rezultata, toast sau speciala, este ambalata in pungi inchise ermetic, intr-un mediu complet igienic, oferind garantia ca primul care atinge produsul este doar consumatorul final.