Specialist trade marketing


Cerinte

– Studii superioare, preferabil economice / marketing
– Minim 3 ani experienta intr-un post similar.
– Cunoasterea proceselor de vanzare – cumparare si de negociere
– Cunostinte de marketing si trade marketing;
– Cunostinte despre piata de FMCG;
– Utilizare calculator la nivel foarte bun: MS Office, Internet;
– Limba engleza – nivel avansat;
– Capacitate de planificare şi organizare. Gandire analitica si sintetica. Abilitati de comunicare si negociere. Abilitati de prezentare. Capacitatea de a coordona proiecte (project management).

Descrierea jobului

– Asigura conexiunea dintre departamentele de vanzari si marketing, centralizand, analizand si sintetizand datele specifice celor doua departamente, supervizand modul de comunicare si de implementare a initiativelor specifice acestora in raport cu fiecare canal de vanzare al companiei.
– Ofera suport activ specific fiecarui canal si tip de magazine prin crearea si implementarea de programe de promovare pentru brandurile companiei.
– Analizeaza pe de-o parte vanzarile realizate, iar pe de alta parte piata si concurenta. Realizeaza vizite in teren atat inaintea actiunilor promotionale (obtinere aprobari, obtinere informatii din piata) cat si in perioada actiunilor promotionale pentru monitorizarea bunei desfasurari a acestora si realizarea feedback-ului catre cei interesati;
– Propune si participa la conceperea si realizarea materialelor cu caracter promotional sau publicitar in functie de necesitatile actiunii promotionale planificate.
– Realizeaza prezentari de descriere a actiunilor intreprinse catre forta de vanzare, monitorizeaza si informeaza privind concursuri organizate catre forta de vanzari.
– Creeaza standardele de merchandising/promotii (vizibilitate, preturi, modalitatile de utilizare si amplasare a materialelor promotionale/ publicitare) pentru toti clientii si pentru toate activitatile conexe;
– Elaboreaza, implementeaza si monitorizeaza planul trimestrial/ lunar/ anual al promotiilor si activitatilor promotionale, pe brandurile companiei in zona de care este responsabil, pe toate canalele (atat traditional trade cat si Key Accounts).
– Organizeaza si coordoneaza activitatile de training catre forta de vanzari legate de produs sau specifice
– Coordoneaza activitatile legate de gestionarea marcilor proprii in relatia cu tertii

Doriţi să va alăturaţi echipei noastre şi nu aţi găsit o poziţie vacanţă potrivită profilului dvs.?
Trimiteţi candidatura dvs. la: cv@velpitar.ro sau completaţi formularul de mai jos


* Extensii permise: pdf,doc,docx
 

Nume:

*

Prenume:

*

Numar de telefon:

*
Acasa Mobil Serviciu

Localitate

*

Email:

Completari:
(*Scrisoare de intentie)


Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii