SANDWICH VEGAN CU BRÂNZĂ ŞI CHILLI


SANDWICH VEGAN CU BRÂNZĂ ŞI CHILLI

Timp de preparare: 8-9 minute
Un sandwich mixt, uşor picant şi foarte gustos. Pentru a-i spori intensitatea aromelor, noi îţi recomandăm să foloseşti pâinea FRENCH TOAST Integral cu grâu spelta.

INGREDIENTE
•    2  felii de pâine FRENCH TOAST
•    ½ ceaşcă de ardei coloraţi tocaţi mărunt
•    1/3 ceaşcă de porumb fiert
•    O lingură de ceapă toccata mărunt
•    1 linguriţă de oregano
•    Un căţel de usturoi pisat mărunt
•    Puţin piper roşu măcinat
•    Sare şi piper după gust
•    Pătrunjel uscat (opţional)
•    ½ ceaşcă de mozzarella rasă
•    ½ ceaşcă de brânză Monterey rasă
•    Unt

MOD DE PREPARARE
1.     Amestecă ardeii tocaţi mărunt, porumbul fiert, ceapa, chilli si usturoiul într-un bol.
2.     Adaugă sare, piper şi oregano şi amestecă bine.
3.     Într-un alt bol amestecă branza rasă.
4.     Unge feliile de pâine FRENCH TOAST Integral cu grâu spelta cu unt şi rumeneşte-le uşor într-o tigaie.
5.     Apoi aşează-le pe o farfurie.
6.     Adaugă amesecul vegan într-o cantitate cât mai generoasă pe toată suprafaţa feliei de pâine
7.     Adaugă peste acesta brânză rasă
8.     Presară condimentele.
9.     Puneţi sandwich-ul într-o tigaie la rumenit pentru 2-3 minute, până se topeşte brânza şi pâinea se rumeneşte.
10.   Se poate servi cu sos chilli.
11.    Poftă bună!