fbpx
Targuri si expozitii
 • Va invitam sa vizionati o parte dintre imaginile VelPitar, de la ZIUA AMERICII:
  Ziua Americii1Ziua Americii2Ziua Americii6
  Ziua Americii4Ziua Americii3Ziua Americii5
 • Expodiabet
 • Cel mai amplu eveniment dedicat nutriţiei sănătoase, alimentelor, băuturilor funcţionale şi suplimentelor alimentare.
  În cadrul evenimentului, s-au organizat şi o serie de evenimente conexe – conferinţe, seminarii, demonstraţii; care au adus în prim plan rolul suplimentelor alimentare, şi beneficiile pentru sănătate, precum şi problematica actuală, tendinţele şi posibilele orientări în alimentaţia sănătoasă în lume şi în România.

  Va invitam sa vizionati o parte dintre imaginile VelPitar, de la NUTRACEUTICA:
  Nutraceutica1Nutraceutica2Nutraceutica3Nutraceutica4

 • La Concursurile GastroPan 2016 s-au premiat cele mai bune produse de panificaţie, cofetărie şi cele mai reuşite, apetisante, elegante, estetice şi sănătoase platouri culinare pregătite individual şi în echipă, precum şi cele mai uimitoare creaţii artistice ale celor mai talentaţi sculptori în fructe şi legume, au fost decernate trofeele Tortul și Pâinea Anului 2016.
  În cadrul concursului GastroPan, pâinea integrală Chef Gourmand cu seminţe a fost desemnată câştigătoarea trofeului „Pâinea Anului 2016” la categoria fabricaţie industrială în România.
  Pâinea Chef Gourmand cu seminţe a fost lansată la mijlocul anului 2015 şi a câştigat rapid încrederea consumatorilor, intrând în topul preferinţelor acestora. Calităţile i-au fost confirmate acum şi de profesioniştii din domeniul morăritului şi panificaţiei prin adjudecarea celei mai înalte distincţii – „Pâinea Anului 2016” – la categoria fabricaţie industrială, în cadrul prestigiosului concurs Gastropan.

  Va invitam sa vizionati o parte dintre imaginile VelPitar, de la GASTROPAN:
  GastroPan1Gastropan2Gastropan3Gastropan4Gastropan5

 • Participarea VelPitar la Saptamana vegetarienilor din Romania – organizat sub egida Asociatiei Vegetarienilor din Romania.
  La finalul lunii mai a acestui an, VelPitar a sustinut cel mai cunoscut targ dedicat promovarii vegetarianismului, din Romania – VegFest.
  Organizat in saptamana 18-24 mai 2015, unul dintre scopurile targului il reprezinta crearea unei platforme pentru vegetarienii convinsi, cat si pentru cei care cocheteaza cu ideea si pentru cei interesati de sanatate in general.
  VelPitar a facut cunoscute beneficiile painii Sylvester Graham, o paine cu istorie, inspirata de Principiile Originale Vegetariene enuntate de Sylvester Graham in anul 1829, in randul audientei VegFest.
  Participantii au putut testa painea Graham si ne-au oferit feedback-ul lor in ceea ce priveste gustul, consistenta si calitatile painii Sylvester Graham.

  Va invitam sa vizionati o parte dintre imaginile VelPitar, de la VegFest:
  vegfest-mare graham bun 2 graham in prim plan veg-fest-paine veg-fest-graham veg-fest-farfurii

   

 • În fiecare an, pe 16 octombrie, aniversăm Ziua Mondială a Alimentaţiei. Anul acesta, cu acelaşi prilej, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) celebrează a 65-a aniversare de la înfiinţare – 16 Octombrie 1945. Pentru a marca evenimentul, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a organizat în data de 15 octombrie 2010 “Ziua Porţilor deschise la MADR”, prilej cu care în curtea instituţiei s-a desfăşura o expoziţie de produse agro-alimentare.

  Vel Pitar s-a pregatit cu multa grija si pricepere pentru participarea la acest eveniment. La standul sau, Cel dintai Brutar si-a asteptat consumatorii fideli, care s-au adunat cu mic cu mare pentru a gusta delicioasele produse oferite spre a fi savurate.

  Vel Pitar a fost prezent la acest eveniment cu o gama larga de produse nou lansate: paini Pave cu specific rustic frantuzesc; GoGochik, delicioase gogosi cu umplutura de ciocolata, caise, visine si vanilie; Veltzel, covrigi cu sare, cu susan si cu mac; Muffins, briose cu vanilie si cu ciocolata; Clopotel, miniprajitura care face deliciul celor mici; gustosii biscuiti Poieni si 2 B+C.

 • “Salonul Harmony” (9 – 11 mai 2008, Bucureşti) a prezentat oferta completă a produselor şi serviciilor din sectorul Bio şi wellness. Recursul la alimente biologice, plante şi produse naturale pentru îngrijirea corpului şi a casei, tehnicile şi metodele de relaxare şi de regăsire a stării de bine se înscrie, mai mult decat oricand, în preocupările vieţii de astăzi.

  Vel Pitar a fost prezent la “Salonul Harmony” cu gama de pâini speciale Panissimo (Panissimo Pomodoro – cu roşii şi busuioc; Panissimo Prokorn – cu seminţe de floarea soarelui, in, soia şi porumb) şi biscuiţii din gama Tabiet ( Tabiet digestivi, Tabiet graham, Tabiet cu mac, Tabiet cu susan).

  Aceste produse funcţionale sunt rezultatul preocupării specialiştilor Vel Pitar de a veni în întâmpinarea diverselor nevoi nutriţionale ale consumatorului român. Produsele au un conţinut bogat în fibre alimentare (făină graham, făina neagră) şi conţin seminţe benefice pentru activitatea organismului (floarea soarelui, in, mac, susan, porumb).

 • În cadrul celei de-a IX-a ediţii a expoziţiei internaţionale INDAGRA (3-7 noiembrie 2004), organizată în cadrul complexului expoziţional ROMEXPO Bucureşti, Vel Pitar şi-a întâlnit clienţii şi partenerii de afaceri pentru a le asculta propunerile şi a le comunica noutăţile.

  La acest târg a fost lansată gama de produse French Toast cu cele trei sortimente iniţiale: French Toast Clasic, French Toast Secară şi French Toast Seminţe. În spaţiul dedicat gamei French Toast au avut loc mai multe concursuri pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani: “cine pregăteşte cel mai repede un sandwich cu French Toast”, “cine face cel mai deosebit sandwich”, “cine răspunde corect la cât mai multe întrebări legate de French Toast”.

  Câştigătorii au primit câte un premiu personalizat French Toast, adaptat vârstei şi preocupărilor lor, compus din trusă de desen, cutiuţă pentru sandwich, orar, stilou, gustoase produse Vel Pitar şi fotografii “la minut”.

  Distincţii obţinute: Placheta INDAGRA 2004 la Secţiunea “Industrie Alimentară” – pentru prezentarea deosebită a gamei de produse de panificaţie. Festivitatea de premiere a avut loc în data de 7 noiembrie 2004, în prezenţa reprezentanţilor presei scrise şi ai televiziunii.

 • La mijlocul toamnei lui 2003 (12 -16 noiembrie), Vel Pitar a poposit la INDAGRA cu noutăţi pentru vizitatori. A venit cu alai mare toată elita lui de brutari din cele 7 sucursale (Bucureşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Cluj, Iaşi, Tecuci) dar şi cu partenerii din Braşov şi Giurgiu, şi au adus din toate zonele pâine rumenă şi bine crescută, cozonaci, biscuiţi, napolitane, turtă dulce şi multe alte bunătăţi.

  Anul 2003 este şi anul în care “Cel Dintâi Brutar” a ajuns “Cel Mai Mare Brutar din România”, având o producţie de peste 250 tone de pâine proaspătă zilnic.

  Târgul a fost ocazia potrivită pentru a lansa produse noi: pâinile speciale ambalate (gama de pâini Panissimo şi gama pâinilor Toast); biscuiţii ambalaţi (Poieni, 2B+C cu cacao şi lămâie, Voinicel, Tabiet Petit Beurre) şi napolitanele Supernapo cu cremă de cacao şi vanilie.

  Echipa Vel Pitar a participat la “Cupa Brutarului”, organizată de ROMPAN şi a câştigat numeroase premii: Locul I la secţiunea “Patiserie”; Locul I la “Echipe” (punctaj acumulat pe cele 3 secţiuni); Locul II la secţiunea “Lucrarea artistică” (Mânăstirea Cozia); Locul II la secţiunea “Pâine”.

  Cum vă spuneam, şi în 2003 Vel Pitar a venit încărcat cu produse noi: pâinea Toast Vel Pitar, în cele trei variante : Toast alb, Toast negru şi Toast cu seminţe. Iar pentru cunoscători şi pentru cei care dau atenţie modului în care se hrănesc, Vel Pitar a pregătit ceva special: gama de pâini Panissimo, care cuprinde produse dietetice (ca Pâine cu Secară, Pâine Graham, Silueta) şi produse care iţi dau mai multă energie (Pâine Multicereale, Pâine Bios). Datorită conţinutului bogat în fibre minerale, aceste produse ajută la digestie şi la păstrarea unui tonus bun pe toată durata zilei.

  Pentru că Vel Pitar este întotdeauna atent cu cei mici, a pregătit pentru ei biscuiţi gustoţi, napolitane crocante şi turtă dulce. Pentru cei mai mici: Voinicel – biscuiţii cu forţă, Poieni – cei mai buni biscuiţi glazuraţi cu ciocolată şi delicioasa Turtă Dulce cu scorţişoară. Pentru cei mai mari, ce ştiu a scrie şi a socoti, Vel Pitar a adus “biscuiţii ecuaţie”: 2B+C cu cacao şi 2B+C cu lămâie, biscuiţii Tabiet Petit Beurre şi napolitantele Supernapo cu cremă de vanilie şi cacao.

 • În perioada 28 mai – 2 iunie 2003, Vel Pitar a participat la TIBCO ( Târgul Internaţional de Bunuri de Consum), organizat de Romexpo, unde a prezentat produse noi din toate punctele sale de lucru din toată ţara.

  Punctul central de atracţie pentru publicul vizitator a fost zona ocupată de noua gamă de biscuiţi ambalaţi. Aici, micii vizitatori au participat, în “sala de clasă”, la discuţii despre biscuiţi, unde au răspuns la întrebări şi în loc de note au primit aplauze şi biscuiţi delicioşi.

 • Între 6 şi 10 noiembrie 2002, Vel Pitar a participat la INDAGRA, târg organizat de Romexpo, unde a prezentat produse noi de la toate locaţiile din ţară, într-un stand desfăşurat pe 60 mp.

  Punctul culminant a fost în zilele de vineri şi sâmbătă, (8- 9 noiembrie), când “Pitarul”, întruchipat de actorul Ioan Chelaru, a venit să îi premieze pe vizitatorii care ştiau cât mai multe despre istoria, fabricile şi produsele Vel Pitar. Astfel, colaboratorii noştri au avut prilejul de a-l întâlni personajul a cărui figură şi mustaţă le ştiau de pe afişe, maşini şi materiale promoţionale.

  Amplasat în Pavilionul brutarilor, producătorilor şi distribuitorilor de utilaje pentru brutărit, distribuitorilor de amelioratori si ingrediente, standul Vel Pitar a fost un punct de atracţie pentru 10.000 de persoane, fiind vizitat în prima zi a târgului de Ministrul Agriculturii, Alimentaţiei şi Pădurilor – domnul Ilie Sârbu, însoţit de domnul Aurel Popescu – preşedinte al Patronatului Român din Ramura de Morări ş Panificaţe(ROMPAN).