Pâine cu adaos de vitamine (B6, B9, B12, D) și minerale (Se, Zn) care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

beneficii
  • Oferă o doză de sănătate prin intermediul vitaminelor și mineralelor: Zn, Se, vitaminele B6, B9, B12 și vitamina D.
  • Pâine fără E-uri și Conservanți.
  • Consumul a 100g de pâine Imuno Bread asigură minim 15% din doza zilnică de vitamine și minerale recomandată.
Play Video
icon-aluat-proaspat

ALUAT
PROASPĂT

icon-faina-romaneasca

FĂINĂ
ROMÂNEASCĂ

fara-e-uri-fara-conservanti

FĂRĂ E-URI
FĂRĂ CONSERVANȚI

icon-standarde-europene

STANDARDE
EUROPENE

icon-siguranta-alimentara

SIGURANȚĂ
ALIMENTARĂ

În contextul actual, Vel Pitar vine cu o pâine nouă “Imuno Bread” care conține un complex de vitamine și minerale precum Zn, Se, vitaminele B6, B9, B12 și vitamina D, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (claim-ul este aprobat de EFSA (European Food Safety Authority)).

Imuno Bread contribuie la o alimentație echilibrată, prin asigurarea cantității recomandate de nutrienți pentru intreaga familie.

Ce găsim în ambalaj?

O pâine savuroasă, fără E-uri și conservanți, care îmbină textura moale și pufoasă, gustul delicios cu atributele de sănătate date de complexul de vitamine și minerale precum Zn, Se, vitaminele B6, B9, B12 si vitamina D. Consumul acestei paini reprezinta o cale perfectă de a păstra sănătatea și întări imunitatea fără eforturi considerabile, în același timp delectând simțurile cu gustul și aroma deosebită, într-un aliment de bază, consumat zilnic de majoritatea oamenilor.

Știai că?

Consumul a 100g de pâine Imuno Bread asigură minim 15% din doza zilnică de vitamine și minerale recomandată. Altfel spus, Imuno Bread ajută intreaga familie să consume vitaminele și mineralele necesare zilnic.

 

IMUNO BREAD