Completând magia sărbătorilor de iarnă cu dulcele gust al meselor în familie, Vel Pitar a pregătit patru COZONACI RĂSFĂȚAȚI, dospiți cu ingrediente alese!

Tradiție și farmec

Istoria cozonacului incepe cu mii de ani în urmă, odată cu cea a  pâinii. Și asta pentru că acest produs este o pâine specială,  innobilată cu ingrediente și mirodenii după rețete ce poartă amprenta civilizațiilor și culturilor celor 10.000 de ani de istorie culinară. În prezent, cozonacul, simbol al desertului tradițional este nelipsit de pe masa românilor în zilele de sărbătoare.

Cozonaci răsfățați de la Vel Pitar

Pentru că la Vel Pitar prețuim momentele petrecute alături de cei dragi, am adaptat rețeta de cozonaci a bunicii pentru a aduce pe mesele românilor, cei mai pufoși și mai gustoși cozonaci din România, răsfățați cu ingrediente delicioase și de calitate.

Îți readuce gustul copilariei într-o nouă formă de cozonac de calitate premium, cu multă umplutură delicioasă, învăluită de un aluat deosebit de pufos și copt cu aceeași grijă și dragoste cu care ne răsfăța odinioară bunica.

Cozonac de la Buni

Pufoși, rumeni, aromați, dulci și savuroși, cu 35% umplutură răsfățată cu nucă și cacao, cozonacii învăluie orice masă cu parfumul sărbătorilor care ne aduc mereu împreună. 

Cozonacii Vel Pitar din gama mainstream au o umplutură generoasă de nuci, stafide, cacao și rahat, înconjurată de aluatul pufos, dulce și aromat, prezentând cel mai bun raport calitate-preț.

Acest sortiment de cozonaci corespunde tendințelor europene de orientare către ingrediente naturale, în linie cu un stil de viață echilibrat, completând gama cu un produs de post.

Cozonac-Post-nuca-si-cacao-500g-2022

Vrei să îți răsfeți gusturile?

Dacă și tu te numeri printre acele persoane pofticioase care vor mereu să încerce lucruri noi, răsfățatul Cozonac de la Buni și răsfățatul Cozonac de post de la Vel Pitar, te așteaptă în magazine!

București

MEGA IMAGE BIRUINTEI
MEGA IMAGE POPESTI LEORDENI 2
MEGA IMAGE APUSULUI 
MEGA IMAGE BANEASA 
MEGA IMAGE BRANCOVEANU
MEGA IMAGE MARGELELOR 11
MEGA IMAGE COMPOZITORILOR
MEGA IMAGE COTROCENI 
MEGA IMAGE CRANGASI 
MEGA IMAGE DOMENII 
MEGA IMAGE DOROBANTI
MEGA IMAGE DR TABEREI 32
MEGA IMAGE HUEDIN 
MEGA IMAGE PIATA VITAN
MEGA IMAGE RAHOVA 
MEGA IMAGE T PALLADY
MEGA IMAGE TITAN MALL 
MEGA IMAGE TITAN 
CORA LUJERUL BUC
CORA SUN PLAZA
CORA PANTELIMON
CORA ALEXANDRIEI

Ploiești

CORA PLOIESTI

Cluj

MEGA IMAGE MIHAI VITEAZUL
MEGA IMAGE PLATINIA
MEGA IMAGE SIMION BARNUTIU
CORA CLUJ

Constanța

MEGA IMAGE TOMIS
MEGA IMAGE CIRESICA

Brașov

MEGA IMAGE BARTOLOMEU
MEGA IMAGE CALEA BUCURESTI

Bacău

CORA BACAU

Când?

17 noiembrie – 19 noiembrie
08 decembrie – 10 decembrie
15 decembrie – 17 decembrie

24 noiembrie – 26 noiembrie
08 decembrie – 10 decembrie
15 decembrie – 17 decembrie