Cozonaci răsfățați Vel Pitar

16 November 2022

Completând magia sărbătorilor de iarnă cu dulcele gust al meselor în familie, Vel Pitar a pregătit patru COZONACI RĂSFĂȚAȚI, dospiți cu ingrediente alese!

Tradiție și farmec

Istoria cozonacului incepe cu mii de ani în urmă, odată cu cea a  pâinii. Și asta pentru că acest produs este o pâine specială,  innobilată cu ingrediente și mirodenii după rețete ce poartă amprenta civilizațiilor și culturilor celor 10.000 de ani de istorie culinară. În prezent, cozonacul, simbol al desertului tradițional este nelipsit de pe masa românilor în zilele de sărbătoare.

Bunichel2-copy
Cozo StafCacao
Cozo cu Rahat
Cozo Post Final

Previous
Next

Cozonaci răsfățați de la Vel Pitar

Pentru că la Vel Pitar prețuim momentele petrecute alături de cei dragi, am adaptat rețeta de cozonaci a bunicii pentru a aduce pe mesele românilor, cozonaci pufoși și gustoși, răsfățați cu ingrediente delicioase și de calitate.

Îți readuce gustul copilariei într-o nouă formă de cozonac de calitate premium, cu multă umplutură delicioasă, învăluită de un aluat deosebit de pufos și copt cu aceeași grijă și dragoste cu care ne răsfăța odinioară bunica.

Cozonac de la Buni

Pufoși, rumeni, aromați, dulci și savuroși, cu 35% umplutură răsfățată cu nucă și cacao, cozonacii învăluie orice masă cu parfumul sărbătorilor care ne aduc mereu împreună. 

Cozonacii Vel Pitar din gama mainstream au o umplutură generoasă de nuci, stafide, cacao și rahat, înconjurată de aluatul pufos, dulce și aromat, prezentând un raport bun calitate-preț.


Acest sortiment de cozonaci corespunde tendințelor europene de orientare către ingrediente naturale, în linie cu un stil de viață echilibrat, completând gama cu un produs de post.

Cozonac-Post-nuca-si-cacao-500g-2022

articole similare