De vel pitar

Gama de Vel Pitar ofera produselor care fac parte din aceasta rețete superioare, facandu-le pufoase, cu un termen de valabilitate între 5 și 14 zile, care-și păstrează prospețimea pe toată durata termenului.

beneficii
icon-aluat-proaspat

ALUAT
PROASPĂT

icon-faina-romaneasca

FĂINĂ
ROMÂNEASCĂ

icon-standarde-europene

STANDARDE
EUROPENE

icon-siguranta-alimentara

SIGURANȚĂ
ALIMENTARĂ

Pâinea este unul dintre cele mai vechi alimente și datează din Neolitic, o perioadă semnificativă în dezvoltarea civilizației umane, prin apariția uneltelor, a primele forme de prelucrare prin foc a cuprului și a agriculturii primitive. Timp de secole, pâinea albă a fost considerată “pâinea bogaților”, în timp ce pâinea neagră era destinată celor săraci. Lucrurile s-au schimbat radical în secolul 20, când valoarea nutritivă superioară a pâinii negre a făcut-o să devină mult mai cautată decât cea albă, fiind din ce în ce mai mult asociată cu un stil de viață sănătos.

Gama De Vel Pitar este cea mai versatilă gama din portofoliul nostru, fiind cea mai asociată de către consumatori cu compania. Aceasta cuprinde produse din toate tipurile de făini, în diferite gramaje astfel încât să satisfacă gusturile și nevoile oricărui consumator, la prețuri accesibile. Printre acestea se regăsesc: 

  • pâini cu făină albă: 300g, 400g, 500g, 700g
  • pâini negre: 400g și 700g
  • pâine din făină intermediară,: 600g
  • pâine cu făină graham: 500g
  • pâini cu făină albă și cartofi: 500g și 800g
  • pâini toast de sandwich din făină albă, neagră, graham, integrală 500g

GAMA DE VEL PITAR