Sustenabilitate

Produsul final Vel Pitar este rezultatul întâlnirii dintre materii prime de cea mai bună calitate și grija artizanilor noștri pentru întreg procesul – de la oul, făina sau maiaua atent alese la gustul de care se bucură fiecare dintre clienții noștri zilnic.

Cum rezultatul unui proces nu se poate ridica la standardele dorite dacă elementele componente nu o fac, controlăm cu grijă ce ajunge pe lista ingredientelor noastre. Atunci când oportunități de actualizare și îmbunătățire a practicilor se arată, analizăm și acționăm întotdeauna în consecință. 

Perspectiva asupra modalităților de creștere a animalelor este în plină schimbare, astăzi existând din ce în ce mai multe căi etice către dezvoltare sustenabilă. Una dintre aceste căi este alegerea ouălor provenite exclusiv din sisteme cage-free (fără cuști), o decizie ce asigură uniformitatea calității de-a lungul unui portofoliu vast de produse.

Stabilitatea este o valoare de bază a Vel Pitar și un angajament ce poate fi respectat doar prin deschidere și continuă evoluție. Obiectivul nostru asumat este ca până în anul 2025 să facem integral tranziția către folosirea de ouă provenite din sisteme fără cuști (cage-free) pentru toate produsele noastre!