DOI FRATI

Batoanele ‘Doi Frați’ sunt concepute atât pentru copii cât și pentru adulți, împletind prospețimea produselor de panificație și patiserie cu savoarea unei gustări surprinzătoare. 

beneficii

Atunci când te gândești la ‘ceva dulce’, iți vine mereu în minte un moment de răsfăț binemeritat, fie că este dimineațînainte de o zi lungă de muncăîntr-o pauză scurtă, la birou, sau în timpul tău liber. Pentru orice astfel de moment, Vel Pitar ți-a pregătit cu drag batoanele ‘Doi Frați’create special pentru a oferi un răsfăț delicios.

Batoanele ‘Doi Frați’ sunt niste produse versatile, ce îmbină rolul funcțional, de potolire a senzației de foame cu rolul unei gustari dulci. Pot fi savurate la micul dejun alături de un pahar de lapte, de iaurt sau de o cană de cafea, acasă, în pauza dintre cursuri, pe drum sau la serviciu.

 

Batonul ‘Doi Frați’ cu semințe de mac

Este un desert foarte apreciat de consumatorii români. Aluatul pufos și savuros, presărat cu o cantitate ideală de mac este, și va rămâne, o gustare ideală pentru orice pofticios!

 

Batonul ‘Doi Frați’ cu cacao și ciocolată

Pentru cei care preferă gustările mai dulci, acest produs este ideal datorita aluatului pufos cu gust irezistibil de cacao, potențat de pepitele de ciocolată.

 

Play Video

Gama Doi Frati