Gustări cu personalitate

Când ai poftă de o gustare dulce cu personalitate...

alege FRENCH TOAST

         În prag de sărbători, ne dorim să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi și să ne bucurăm împreună de activitățile noastre preferate.  Și pentru că mâncarea are o capacitate unică de a crea amintiri puternice și de lungă durată, Vel Pitar vă pune la încercare creativitatea și vă provoacă să vă distrați împreună în bucătărie!

        Gustările dulci sunt printre preferatele tuturor, iar cele cu perosnalitate sunt aproape de nerefuzat. Mai mult de atâta, sunt și foarte ușor de pregătit!

        Câteva felii de French Toast, cremă de ciocolată sau arahide, fruncte prospete și muuuuultă imaginație. Doar de atât ai nevoie pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Lista de ingrediente:
dreamstime_l_98747253

        Ne dorim ca toți membrii familiei tale să se bucure în egală măsură de gustarile dulci cu personalitate, așa că lăsați-vă inspirați de preparatele noastre și ceați momente de neuitat împreună! 

Stiai că?

          Pentru că atât gustul, cât și mirosul joacă un rol important în procesarea emoțiilor și a memoriei, de cele mai multe ori, în amintirile noastre legate de mâncare, ne vom aminti de oamenii care ne-au fost alături, de locul în care am fost și de cum ne-am simțit în acel moment, oamenii care erau cu noi. De aceea, nostalgia este atât de puternică în amintirile noastre alimentare: nu este vorba doar de prăjitura cu ciocolată, ci și de asocierea cu sentimentul de a fi iubit și îngrijit de cei dragi.

dreamstime_l_235551219

vă urează sărbători fericite!

rețete similare