Sandwich Chef Gourmand

Sandwich gustos și sănătos!

     Dacă și ție îți stă mereu gândul la următoarea gustare, înseamnă că ai nevoie de ceva mai sățios. Începe cu o felie de Chef Gourmand, continuă cu niște pastă de avocado, câteva felii de ridiche si spanac sote și bucură-te de o gustare sățioasă și de-a dreptul gustoasă! 

Lista de ingrediente:

         Chef Gourmand 7 semințe de la Vel Pitar este o pâine cu 7 tipuri de semințe și care reprezintă expresia perfectei îmbinări între aroma distinctă dată de semințele de in și susan și savoarea poruncitoare a macului, totul scăldat în familiara poveste pe care de atâta vreme ne-o spune floarea soarelui. 

Beneficii:

Semințele de in și mac te ajută la consolidarea sistemului imunitar.

Semințele de chia sunt o sursă bogată de calciu, fosfor, acizi grași Omega 3 și Omega 6, fibre și antioxidanți, necesare pentru buna funcționare a organismului.

Semințele de mei sunt o sursă excelentă de fier, complex de vitamine B și fibre. Oferă proteine cu puține calorii și conține cantități importante de siliciu, magneziu, potasiu.

Semințele de floarea soarelui sunt bogate în nutrienti și minerale contribuind la necesarul zilnic de energie.

Semințele de susan sunt o sursă bună de fibre și nutrienți esențiali pentru sistemul imunitar, inclusiv zinc, seleniu, cupru, fier, vitamina B6 și vitamina E.

Pâinea cu maia îți oferă o stare general bună, iar substanțele nutritive din cereale sunt absorbite mai bine de către organism datorită dezactivării acidului fitic din bobul de grâu. Are un indice glicemic mic și nu creează intoleranțe sau alergii.

Rețeta pas cu pas

POFTĂ BUNĂ!

rețete similare