FreNCH TOAST

French Toast este primul brand de pâine toast lansat în România, creând această categorie de piață în 2004-2005. Poziționându-se în segmentul premium, a devenit o gamă cu notorietate – în urma studiului realizat în luna ianuarie 2021, s-a dovedit că 62% dintre respondenți cunosc brandul și îl consideră de încredere.

Cum reușesc aceste pâini să se mențină proaspete 21 zile fără E-uri și conservanți?

icon-aluat-proaspat

ALUAT
PROASPĂT

icon-faina-romaneasca

FĂINĂ
ROMÂNEASCĂ

fara-e-uri-fara-conservanti

FĂRĂ E-URI
FĂRĂ CONSERVANȚI

icon-keine-touch

KEINE
TOUCH

icon-standarde-europene

STANDARDE
EUROPENE

icon-siguranta-alimentara

SIGURANȚĂ
ALIMENTARĂ

French Toast este prima pâine toast din România, cea care a creat această categorie de piață în 2004-2005. Este o gamă cu foarte mare notorietate, produsul este cunoscut și recunoscut, iar brandul este perceput drept de încredere. French Toast este poziționat în segmentul premium.

Gama completă French Toast are toate tipurile de făinuri preferate de către consumatori și este alcătuita din:

  • French Toast cu făină Graham
  • French Toast Semințe
  • French Toast cu făină de Secară
  • French Toast cu făină Integrală
  • French Toast Clasic

În luna septembrie Vel Pitar a lansat un nou produs: French Toast Semințe

French Toast Semințe completează gama actuală – o pâine cu multe tipuri de semințe și maia, expresia unui echilibru perfect între gust, savoare și aromă.

Am creat French Toast Semințe drept alegere perfectă pentru orice gustare sau masă. Astfel, mixul de semințe de in, floarea-soarelui, susan alb si negru, mac, chia și mei conferă o experiență gastronomica aparte. Iar rețeta cu maia oferă produsului moliciune și prospețime îndelungată.

French Toast Semințe răspunde gusturilor si cerințelor celor mai pretențioși consumatori, care aleg produse practice, însă cu gust și savoare aparte.

Gama French Toast

Fără E-uri și fără conservanți

French Toast folosește doar ingrediente fără E-uri și fără conservanți.

Tehnologie Keine Touch

Produs neatins. Tehnologia Keine Touch garantează ca ești prima ființă care atinge pâinea. Producția și ambalarea sunt realizate cu instalații automate – igienă perfectă. La cumpărare, controlează ca ambalajul să fie intact.

Ocazii de consum

Produsul French Toast răspunde exigențelor celor mai diferite gusturi și poate fi folosit în numeroase combinații și diverse ocazii. Prăjite în toaster, feliile French Toast devin crocante și capată o culoare roșcat – aurie. Sandwich-urile cu French Toast sunt ideale pentru gustarea de la școala, de la serviciu sau pentru un picnic la iarbă verde!

Gama French Toast