GRÂU ÎNTREG

Grâu Întreg este lansată în 2011 și devine în foarte scurt timp cea mai bine vandută pâine atât din segmentul ei, healthy, cât și din întreaga companie

beneficii
icon-faina-romaneasca

FĂINĂ
ROMÂNEASCĂ

fara-e-uri-fara-conservanti

FĂRĂ E-URI
FĂRĂ CONSERVANȚI

icon-din-faina-integrala

DIN FĂINĂ
INTEGRALĂ

icon-standarde-europene

STANDARDE
EUROPENE

icon-siguranta-alimentara

SIGURANȚĂ
ALIMENTARĂ

Grâu Întreg este lansată în 2011 și devine în foarte scurt timp cea mai bine vândută pâine atât din segmentul ei, healthy, cât și din intreaga companie

Îndeplinește toate criteriile pentru a fi considerată o pâine sănătoasă și se adresează tuturor persoanelor care vor să trăiască sănătos.

Cuvântul „întreg” din denumirea pâinii se referă la faptul că toate cele 3 elemente ale grâului (tărâță, germenii și endospermul) se regăsesc în făină și nimic nu se pierde în procesul de măcinare.

Beneficii:

  • Ajută la menținerea unui echilibru alimentar;
  • Favorizează digestia corectă și o absorbție mai bună a substanțelor nutritive;
  • Reduce riscul bolilor de inimă prin scăderea colesterolului și a tensiunii arteriale;
  • Contribuie eficient la menținerea unei siluete frumoase, controlând mai bine nivelul zaharului din sânge;
  • O pâine sănătoasă, fără E-uri și fără conservanți.
GRÂU ÎNTREG – pâinea ideală pentru o nutriție echilibrată

GRÂU ÎNTREG are un raport ideal/echilibrat între elemente (proteine, lipide și glucide), iar aportul nutritiv este unul complex compus din minerale (magneziu, fosfor, potasiu), fibre, aminoacizi și vitamine (gama B, vitamina E).

FIBRE – în comparație cu o pâine albă clasică, GRÂU ÎNTREG are de 213 ori mai multe fibre, atât solubile (cele care reduc nivelul colesterolului din sânge), cât și cele insolubile.

Ca parte integrantă a unei diete echilibrate, fibrele au o valoare calorică foarte mică, au efect pro-biotic (asigură o floră intestinală sănătoasă), asigură o digestie corectă, curățând tractul digest și reducând nivelul de colesterol.

Prin urmare, consumul pâinii GRÂU ÎNTREG menţine sănătatea şi buna funcţionare a organismului, prevenind în acelaşi timp boli precum obezitatea, diabetul zaharat, tulburările digestive şi bolile cardiovasculare. Mai multe informaţii cu privire la beneficiile consumului de pâine GRÂU ÎNTREG găsiţi şi într-o serie de studii internaţionale, precum cele publicate de Harvard University – click aici pentru mai multe informații.


MINERALE

Pâinea GRÂU ÎNTREG este o sursa importantă de magneziu, un mineral care interacționează cu peste 300 de enzime din corp, inclusiv cu cele implicate în utilizarea glucozei și secreția de insulină a organismului. Pe lângă asta, în combinație cu vitamina E din pâine, magneziul scade cu până la 88% sensibilitatea copiilor la factorii care restricționează căile respiratorii (cele care cauzează simptomele asociate astmului din copilărie), având efect antiinflamatoriu.


VITAMINE 

Gama de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12) și vitamina E sunt elemente esențiale pentru sănătate. Asimilarea de vitamine B se face în general prin alimentație, iar aportul trebuie să se facă zilnic pentru că organismul nostru consumă o cantitate foarte mare. Pentru persoanele care sunt supuse stresului acest complex de vitamine este cel mai important. Complexul de vitamine B lucrează împreună la întărirea funcționării sistemului nervos și a celui imunitar, la menținerea tonusului muscular, a unei pieli sănătoase și la susținerea metabolismului. De asemenea, ajută la combaterea simptomelor și cauzelor stresului, anemiei și a bolilor cardiovasculare.

Vitamina D este indispensabilă pentru asimilarea calciului, a fosforului, pentru sănătatea oaselor, a dinților și a mușchilor. Indispensabilă pentru absorbția calciului și a fosforului, întărește sistemul imunitar, este vitală pentru sănătatea mușchilor, a dinților și a oaselor. Studiile medicale au arătat că absența vitaminei D are un rol important pentru creșterea în greutate, diabet, boli de inimă, depresie, cancer sau astm.

Pâinea GRÂU ÎNTREG – un produs revoluționar

GRÂU ÎNTREG este un produs revoluționar pe piața din România datorită ingredientelor de calitate și a tehnologiilor folosite. Cel mai important element al pâinii, făina GRÂU ÎNTREG, este singura făină cu adevărat 100% integrală din România. Această făină se obține doar cu ajutorul tehnologiei inovatoare 7SPICE care garantează măcinarea în proporție de 100% a bobului de grâu. Cuvântul „întreg” din denumirea pâinii se referă la faptul că toate cele 3 elemente ale grâului (tărâță, germenii și endospermul) se regăsesc în făină și nimic nu se pierde în procesul de măcinare. În mod normal, prin operațiunile obișnuite de măcinare și rafinare a boabelor de grâu se pierd tărâța și germenele, păstrându-se doar endospermul. Dar, fără tărâță și germene, se pierd aproximativ 25% din proteinele unui bob de grâu împreună cu alți 17 nutrienți foarte importanți (aprox. 80% din nutrienții din bobul de grâu). Fiind o pâine din 100% cereale integrale, pâinea GRÂU ÎNTREG pătrează aceste proteine și nutrienții.

GRÂU ÎNTREG

Play Video