Alegerea potrivită pentru un stil de viață sănătos.
Cuvântul „întreg” se referă la faptul că nici una din cele 3 elemente ale grâului (tărâță, germene și endosperm) nu se pierde în procesul de măcinare al făinii. În mod normal, prin operațiunile obișnuite de măcinare și rafinare a boabelor de grâu, se păstrează doar endospermul. Așadar, fără tărâță și germene, se pierd aproximativ 25% din proteinele unui bob de grâu, împreună cu alți 17 nutrienți foarte importanți (aprox. 80% din nutrienții din bobul de grâu).
FĂINĂ ROMÂNEASCĂ
FĂRĂ E-URI FĂRĂ CONSERVANȚI
DIN FĂINĂ INTEGRALĂ
STANDARDE EUROPENE
SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ
Painea Grâu Întreg a fost lansată în anul 2011 și se adresează tuturor persoanelor care vor să trăiască sănătos.
Este o pâine premium și face parte din segmentul Healthy, ținând cont de ingredientele și beneficiile acesteia.