fbpx
Cariere

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanţi angajatori din România, având peste 3000 de angajaţi. Vel Pitar încurajează iniţiativa personală, oferind oportunităţi deosebite de învăţare şi creştere, într-un mediu ce recompensează performanţă individuală. Angajaţii noştri au şanse egale de promovare, performanţă şi potenţialul de creştere al fiecăruia fiind criteriile unice de selecţie în cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

POSTURI VACANTE

Posturile vacante se adreseaza si persoanelor cu dizabilitati, dupa caz.

Doriţi să va alăturaţi echipei noastre şi nu aţi găsit o poziţie vacanţă potrivită profilului dvs.?
Trimiteţi candidatura dvs. la: cv@velpitar.ro sau completaţi formularul de mai jos


* Extensii permise: pdf,doc,docx
 

Nume:

*

Prenume:

*

Numar de telefon:

*
Acasa Mobil Serviciu

Localitate

*

Email:

Completari:
(*Scrisoare de intentie)


Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii

Toate candidaturile vor fi vizualizate de către Departamentul Resurse Umane şi garantăm tratarea acestora în deplină confidenţialitate. Doar candidaţii care îndeplinesc cerinţele posturilor vacanţe vor fi contactaţi.

CUM LUCRĂM

 • PASIUNE

  PASIUNE

  Punem pasiune în tot ceea ce facem. De la realizarea fiecărui produs în parte, la rețetele pe care vi le aducem în atenție, săptămânal. Angajații noștri sunt principalii noștri parteneri și consumatorii care ne oferă primul feed-back pentru produsele pe care le creăm.

 • PROFESIONALISM

  PROFESIONALISM

  Ne-am propus să ne susținem activ consumatorii în adoptarea și menținerea unui stil de viață sănătos. Ne asigurăm astfel că le oferim clienților noștri produse de panificație și morărit de calitate superioară, care le completează o alimentație sănătoasă și variată.

 • RESPECT

  RESPECT

  Una dintre valorile care ne ghidează relațiile cu partenerii o reprezintă respectul pentru angajații, consumatorii și furnizorii noștri. Credem cu tărie că orice interacțiune bazată pe respect reprezintă un start fructuos pentru un viitor parteneriat de succes!

 • INOVATIE

  INOVATIE

  Investim constant în linii tehnologice de ultimă generație, care asigură realizarea unor produse de calitate superioară pentru a satisface nevoile clienților noștri. Tehnologia unică Keine Touch (“fără atingere”) este una din inovațiile care ne recomandă cu succes!